Alkukesäntuoksuiset terveiset Joogahymyltä.

Haluamme auttaa sinua pitämään joogaharjoituksesi yllä myös kesällä. Kesäaikatauluun ei tule kovinkaan paljon muutoksia kesäkuussa.

Tänä vuonna Joogahymy on kesälomalla heinäkuun, 3.7-30.7. Tällä aikavälillä ei ole tunteja. Mikäli sinulla on kortti voimassa tuon koko ajan tai osan ajasta niin saat siihen pidennystä tuolta em. loma-ajalta eli 28 päivää maksimissaan.

Kesäkuun ajan joogailemme normaalisti juhannusta lukuunottamatta.

Torstaisin alkaa uusi tunti nimeltään Yang & Yin deep release. Tällä tunnilla yhdistetään suosittu yin&yang tunti rentouttaavaan Deep Release Yinjoogaan. Alkutunnista pääset availemaan kehoa aktiivisella flowlla, lempeästi ja sulavan pehmeästi. Lopputunnista käytämme fasciapalloja kireyksien purkamiseen ja sinetöimme käsittelyn rentoutumalla yinasanoissa. Tule testaamaan !

Laitahan päiviisi myös jooga-aikaa vaikka kesä kutsuukin ulkoilemaan ja nauttimaan vihreydestä. Tällä tavoin, elokuun tullessa, kehokin on pysynyt vetreänä ja joogaaminen tuntuu erittäin mukavalta sitten taas heinäkuun loman jälkeen 🙂

Ollaan yhteydessä:

📞 04563031808 / Sirpa
💌 joogahymy@gmail.com