Yritysjooga

Haluaisitko tuoda yritysporukkasi tai työryhmäsi kokeilemaan tehokkaita rentoutusmenetelmiä joogan ja rentoutumisen parissa mukavana ryhmätuntina?
Silloin Joogahymyn räätälöity yritysjoogatunti miellyttää työntekijöitä varmasti!

Tarjoamme monenlaisia joogaohjelmia yritysjoogatunneiksi, jotka räätälöidään yksinomaan teidän ryhmänne tarpeita ja tavoitteita varten.

 

Jooga yhdistää liikkeen ja hengityksen

Joogahymyllä tarjoamme erilaisia jooga- ja rentoutussessioita teidän yritysryhmätunneiksi, meiltä löytyy mm.

Yin -jooga on joogalaji, joka keskittyy pitkiin pitoihin ja rentoutumiseen paikallaan, paikallaanolevissa ja rauhoittavissa jooga-asennoissa.
Ilmajoogassa käytetään katosta roikkuvia silkkikankaita, jotka toimivat apuna joogaasennoissa ja antavat tasapainoa. Myös silkkikankaan hierova vaikutus jooga asentojen yhteydessä avaa kehoa aivan ilmiömäisen hyvin. Lopputunnista kiipeämme silkin sisälle loppurentoutumista varten, loppurentoutus silkin sisällä täydentää kokonaisuuden.
Grounding Yin® -joogahoito. Kiinalaisen lääketieteen 5 elementin systeemin perustuva joogahoito on kehoa ja hermostoa tasapainottava kokonaisuus. Grounding Yin -sessio on Yin joogatunti ja ohjaaja kiertää salissa antamassa akupisteiden painallus käsittelyä sekä meridiaanien hieronta painelua.
MFR eli Myofascial Release -tunti. Tällä Yin tunnilla keskitytään Myofascial Release -tekniikkaan. Myofascial tarkoittaa lihaskudosta ja sitä ympäröivää sidekudoksista kalvoa (faskia), jotka sitoutuvat erottamattomasti yhteen. Yhdistämme yin-jooga -asentoihin terapiapallojen avulla lihaskalvojen stimulointia, auttaaksemme tasapainottamaan chi -energian virtaa. Tunnilla käytämme monia eri apuvälineitä käyttäen kevyttä tai hieman voimakkaampaakin painetta sidekudoksen kireyksiä ja jumeja kohti, kivun vähentämiseksi tai poistamiseksi ja liikeratojen vapauttamiseksi.
Vinyasa Flow aktiivisemmalle porukalle, tunti jolla voi haastaa itseä ja saa mukavasti hien pintaan.

Suosituin yritysjoogatarjouksemme on Yin -jooga, koska se kutsuu kaiken tasoisia osallistujia, sopii varmasti kaikille ja tarjoaa työntekijöillesi mahdollisuuden rauhoittua yhdessä, näinollen tarjoten hienoa vastapainoa yhdessä koettujen työhaasteiden tuomien stressien purkamiseksi.
Joogarentoutusten hermostoa rauhoittava vaikutus lisää keskittymistä, tuottavuutta ja tätä kautta hyvinvointia työpaikalla.

Rentoutumisen syventäminen soittimien avulla

Joogahymyllä on monenlaisia soittimia joiden säestyksen mukana rentoumisen kokeminen voi saavuttaa uusia ulottuvuuksia, voitte valita eri soittimia lisäämään loppurentoutuksen rauhoittavaa vaikutusta.
Valikoimastamme löytyvät esimerkiksi:
– Tiibettiläiset äänimaljat
– Kristalliäänimaljat
– Gongi
– Shamaanirummut
– Koshit
– Tinghsat

Joogahymyn henkilökunta on erikoistunut työhyvinvoinnin tarjoajaksi, ja ohjaajat sitoutuvat muodostamaan jooga-ohjelmastasi helposti seurattavan, kiinnostavan ja halutun kokemuksen yrityksellesi.

Parhaiten rentoutumisenne lähtee käyntiin kun lähetät emaililla meille osoitteeseen: joogahymy@gmail.com