Suosittu Jouni Hallikaisen Total Yin® Joogahymyllä 8.9.23 klo 18-21!
Jouni on opettanut yin-joogaa monessa eri maassa, kouluttautunut huippuopettajien johdolla sekä suositun Yin-jooga kirjankin kirjoittanut.
Tässä terveiset Jounilta, mitä workshop pitää sisällään:
Total Yin® on kehittämäni erikoispitkä yinjoogaharjoitus. Idea sai
alkunsa, kun oppilaani harmittelivat, miten yinjoogatunti kuluu aina niin nopeasti ja heistä olisi mukava jatkaa huomattavasti pidempään.
Tämä tavallista selvästi pidempi harjoitus vastaa myös niiden kokeneiden yinjoogaajien tarpeeseen,jotka haluavat suurentaa annoskokoaan ja päästä keho-mielen tutkimusmatkallaan uusille vesille ja vielä toistaiseksi kartoittamattomien maastojen äärelle.
Lisäksi koen, esimerkiksi puolitoistatuntisia harjoituksia ohjatessani, että aivan kaikki kehon tärkeimmätkään osa-alueet tai kaikki meridiaanit eivät koskaan ehdi
saada ansaitsemaansa huomiota. Joudun aina tekemään kompromisseja ja tuntuu, että kaikki harjoitukset jäävät aina jollain tapaa vajaiksi.
Niinpä ryhdyin kehittämään yinjoogaharjoitusta, joka olisi riittävän pitkä täydellisen rentouden saavuttamiseen, olemisen ja hiljaisuuden kokemiseen – ja jossa oman osansa huomiosta saisivat kaikki yinjoogan kannalta tärkeät kehon alueet sekä jokainen viidestä elementistä meridiaanipareineen.
Elementeistä on aina korostuneena kulloisenkin vuodenajan elementti hieman muita enemmän.
Täydellinen Total Yin® -kokemus – pitkän kaavan treffit itsesi parissa.
Namaste,
Jouni
AIKA: Pe 8.9.2023 klo 18-21
PAIKKA: Joogahymyn studio, Pirkkalaistori 10, Autokoulu Ekan ja Kelan välissä (sisäänkäynti rakennuksen takaa)
HINTA: 49€ (sis.alv 10%)
ILMOITTAUTUMISET:
Laita ilmoittautumisesi sähköpostilla joogahymy@gmail.com
Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta kuin sairaslomatodistusta vastaan. Ilmoittautuessasi saat maksuohjeet, miten voit kurssimaksun suorittaa.
Lämpimästi tervetuloa hellimään itseäsi ja lepäämään.