Retriitin tarkoituksena on antaa itselle aikaa ja lepoa, juuri sellaista olemista, mikä tuntuu hyvältä. Retriitin ohjelma ei ole pakollinen, vaan voit valita itsellesi sopivat tunnit ja nauttia myös omasta ajasta ja levosta.

Tuomiston Kartano on hyvin sielukas ja ainutlaatuinen retriittikeskus. Harjoitusten välissä voit oleskella sohvalla lukien, katsella maisemia, nauttia lempeästä ja mukavasta fiiliksestä muiden retriittiläisten kanssa, ja mikä ihaninta, Tuomiston Kartanolla syömme mielettömän hyvää ja terveellistä kasvisruokaa, ja aahhh mitkä aamupalat!!!

Retriitillä aamuiset joogaharjoitukset ovat flowharjoituksia, joilla herättelemme aamuisen kehomme. Virtaavan harjoituksen ansiosta saamme hengityksenkin mukaan tehokkaasti ja näin energisoimme koko olemuksemme. Flow harjoitus muokataan omalle keholle sopivaksi niin että lempeys on kokoajan läsnä. Haastat itseä juuri sen verran kuin sopivalta tuntuu. Iltaisella tehdyt yin-joogaharjoitukset palauttavat ja rentouttavat. Olemalla läsnä hengityksen kanssa, saamme harjoituksesta hyvin meditatiivisen, palaudumme päivästä ja laskeudumme rauhallisiin iltafiiliksiin ihanan Kartanon huikeassa joogasalissa.

Hinta sisältää viikonlopun voimaannuttavan ohjelman, herkullisen ruokailun ja majoituksen idyllisissä 2-4 hengen huoneissa, kuljetukset paikan päälle eivät sisälly hintaan.

Ilmoittautumisesi yhteydessä kerro erityisruokavaliostasi retriitin järjestäjälle, Sirpalle joogahymy@gmail.com.

Majoitus: Majoitus tapahtuu 2-4 hengen huoneissa. Makuutilat ja oleskelutilat ovat satumaisesti sisustettuja ja niistä löytyy mukavia pikkupesiä, joihin käpertyä nautiskelemaan vaikka teetä viltin alla joogan jälkeen. Huoneiden kauneuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120cm leveät vuoteet, ja lähes jokainen vuode on harsoverhoin rajattu. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

HINTA: 469€ (lue alta myös ilmoittatumis- ja peruutusehdot)

 

OHJELMA (suuntaa antava):

PERJANTAI
klo 16-17.00 Saapuminen
klo 17.30 Aloitus
klo 18.30- 19.30 Illallinen
klo 20.00-21.30 Hyvän yön yin jooga & äänimaljarentoutus

LAUANTAI
Klo 8 Energisoiva flow harjoitus 1,5h
klo 10 Aamiainen
Klo 14 Lounas
klo 16-17.30 Palauttava yinjooga & meditaatio
klo 18.00 Illallinen
klo 19-21 Puusauna
klo 21.30-22 Hyvän yön äänimaljarentoutus

SUNNUNTAI
Klo 8 Energisoiva flow harjoitus 1,5h
klo 10 Aamiainen
klo 13 Lounas
klo 14-15 Kurssin päätös
klo 15 Rentoutuneina kotiin

 

Mukaan tarvitset:

  • Omat lakanat ja pyyhkeet. (Tyynyt ja täkit löytyvät paikan päältä). Voit myös vuokrata Tuomistolta lakanasettejä hintaan 12€/hlö/retriitti.
  • Villasukat ja vesipullo
  • joogamatto (Tuomistolta löytyy myös 10 kpl joogamattoja)
  • Jos sinulla on bolsteri ja/tai joogatiilet, voit ottaa nekin mukaasi
  • viltti (jos haluat käyttää omaa)
  • hygieniatarvikkeet ym. omat jutskat
  • jos haluat niin oma bolsteri, joogatiili, viltti

Joogaopettajana retriitillä toimii Joogahymyn Sirpa Vuorela.

PAIKKA:
Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32 Sastamala
Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere–Pori -valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia.

Osoite:
Riippiläntie 32, Karkku / Sastamala, 38100.
Kartanon pihassa on runsaasti parkkitilaa autoille.

Halauksin ja retriittiä odotellen, Sirpa

Joogahymy@gmail.com

0456301808

Ilmoittautumis-, peruutus- ja vakuutusehdot Joogahymyn retriitille “Joogaviikonloppu-retriitti” Tuomiston Kartanolla 19.-21.11.21
ILMOITTAUMINEN RETRIITTIIN TAPAHTUU SÄHKÖPOSTILLA joogahymy@gmail.com. LUE ALTA OHJEET JA PERUUTUSEHDOT:

*Mikäli ilmoittaudut sähköpostitse 31.3.21 mennessä saat retriitin early bird-hintaan 439€, tämän jälkeen ilmoittautuneille hinta on 469€. Hinnat sisältävät 24% alvin.
*Retriitin kokonaishinnasta tulee lasku sähköpostitse ilmoittautuneille, jossa on eräpäivä retriitin päätöspäivänä 21.11.21. Kun lähetät ilmoittautumisen, kerro erityisruokavaliostasi sekä yhteystietosi. Saat paluupostina jonkin ajan kuluttua laskun retriitistä, jossa on eräpäivä 22.11.21.
*Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla joogahymy@gmail.com. Ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan seuraavia peruutusehtoja.

PERUUTUSEHDOT
*Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen joogahymy@gmail.com.
*Mikäli peruutus tapahtuu
-vähintään 30vrk ennen retriitin alkua, veloitamme peruutusmaksua 150 €.
-alle 30 vrk ennen retriitin alkua, veloitamme peruutusmaksua 50% retriitin kokonaishinnasta.
-alle 14 vrk ennen retriitin alkua, veloitamme kokonaisuudessaan retriitin hinnan.
*Mikäli ilmoittautuja sairastuu
-tulee sairaslomatodistus esittää 14 vrk sisällä peruutuksesta.
-Mikäli sairastuminen tapahtuu vähintään 14 vrk ennen retriitin alkua, ei peruutuskuluja veloiteta. -Mikäli sairastuminen tapahtuu alle 14 vrk ennen retriitin alkua, veloitamme 150€ peruutuskuluja.
*Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei ole tullut täyteen. Mikäli peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta niin mitään maksuja ei osallistujalta peritä. Tässä tapauksessa järjestäjä ei ole myöskään velvollinen korvaamaan osallistujalle aiheutuneita kuluja.