Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa oppimaan helppo ja tehokas koko kehon rentoutusmenetelmä.

TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercises) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, jonka avulla voidaan purkaa kehon jännitystiloja. TRE-liikkeillä saadaan kehossa aikaan tärinää tai värinää, jonka avulla autonominen hermosto purkaa jännityksiä. Tärinä koetaan yleensä miellyttäväksi ja rentouttavaksi. TRE menetelmää käytetään mm. rentoutumiseen, stressin purkuun, nukkumista parantamaan ja urheilusuorituksesta palautumiseen.

TRE harjoituksessa tehdään helppo alkuverryttelysarja, mikä käynnistää lihaksissa tärinäreaktion. Harjoitus tehdään rauhassa ja sen jälkeen käydään yhdessä keskustelu kokemuksesta. Ryhmässä kuulet lisää TRE:stä ja saat ohjeet omaharjoittelua varten. TRE menetelmän perusteet on hyvä opetella joko ryhmä- tai yksilöohjauksessa ja sen jälkeen sitä voi harjoittaa itsekseen ja ryhmässä.

**Työpajan hintaan kuuluu lisäksi toinen täristelytunti kestoltaan 1,5h. Tämä toteutetaan 6.1.19 klo 14.30. Tämä toinen harjoitus auttaa vahvistamaan omaharjoittelua.**

TRE:tä ei suositella, jos olet raskaana, sinulla on epilepsia, sydänsairaus tai vakava mielenterveydellinen sairaus tai olet toipumassa leikkauksesta. Epäselvässä tapauksessa, kysy ohjaajalta lisätietoa.

Ohjaajana toimii sertifioitu TRE ohjaaja, sairaanhoitaja, kriisityön asiantuntija Anne Ollgren.

Harjoitusta varten sopii joustavat vaatteet, mukaan vesipullo ja mielellään oma joogamatto alustaksi. Harjoitus tehdään yleensä paljain jaloin, villasukat voi olla loppurentoutusta varten. Joogahymyn studiolta löytyy mattoja myös lainaksi.

Voit lukea lisää TRE:stä täältä:
http://www.trefinland.fi/

***************************

AIKA: 9.12.2018 klo 14-16 sekä 6.1.19 klo 14.30-noin 16.00 (jälkimmäinen harjoitus auttaa vahvistamaan omaharjoittelua).

PAIKKA: Joogahymyn joogastudio, Pirkkalaistori 10, 37100 Nokia. Käynti sisään Pirkkalaistien puolelta takaovesta.

HINTA: 45€

Voit hankkia oman paikkasi Joogahymyn verkkokaupasta. Ostosi on sitova eikä sitä palauteta kuin sairaslomatodistusta vastaan.

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/ed63aae91231d6cad3651e1effb2dea3/

Voit myös hankkia paikkasi Joogahymyn studiolta kortilla tai käteisellä.

Lisätiedot: sirpa.riekkola@gmail.com

Nähdään ja täristellään yhdessä 🙂