Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sydämellisesti tervetuloa perjantai-illan äänikylpyyn, joka vie osallistujan kohti syvärentoutusta ♥

AIKA: 22.2.19 klo 19.15-20.15
PAIKKA: Joogahymyn studio, Pirkkalaistori 10 37100 Nokia, (atuokoulu Ekan ja Kelan välissä, Sisäänkäynti takaoven kautta rakennuksen takaa).
MUKAAN: Lämpimät vaatteet, villasukat,oma alusta. Viltit löytyy studiolta. Vesipullo.

Tiibetiläisten äänimaljojen äänivärähtelyt vievät sinut juuri niin syvälle rentoutumisen tilaan kuin itse haluat. Mikäli kaipaat pysähtymistä ja rentoutta elämääsi, tämä kannattaa kokeilla.

Syvärentoutuminen helpottuu harmonisten ja lempeiden äänien värähtelyssä. Tässä tilassa keho ja mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireistä. Äänikylpy on jokaisen oma henkilökohtainen kokemus ja matka omaan sisimpään. Äänivärähtelyt auttavat unen saannissa, sydämen sykkeen rauhoittumisessa ja verenpaineen laskussa. Lihaskireydetkin helpottuvat. Äänikylvyssä soitetaan äänimaljoja, gongia ja kosheja.

Äänikylvyssä voit valita itsellesi sopivan asennossa, jossa sinun on hyvä rentoutua. Se voi olla istuma-asento tai makuuasento. Joogahymyltä löytyy vilttejä ja bolstereita, joilla pystyt nauttimaan miellyttävästä makuuasennosta.

Tämän tunnin ohjaa joogaopettaja ja äänimaljahoitaja Sirpa Riekkola.

HINTA: 20€ tai kaksi ruksia voimassa olevasta joogakortistasi. Kuukausikorttilaiset 10€. (Laitathan sitovan ilmoittautumisen sirpa.riekkola@gmail.com, mikäli tulet joogakortillasi).

Hanki pian paikkasi Joogahymyn studiolta pankkikortilla ennen tapahtumaa (tällöin ilmoittautuminen sirpa.riekkola@gmail.com) tai Joogahymyn verkkokaupasta:

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/42a54b48dc8574d854c39f546a99ad6f/

Jos olet raskaana, sinulla on keinonivel tai sydänongelmia niin olethan yhteydessä ennen tapahtumaa sirpa.riekkola@gmail.com.