Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lämpimästi tervetuloa perjantai-illan äänikylpyyn 12.4 klo 19.15 ♥

Tiibetiläisten äänimaljojen lempeät äänivärähtelyt ja gongin syvälle menevä värähtely vievät sinut juuri niin syvälle rentoutumisen tilaan kuin itse haluat. Mikäli kaipaat pysähtymistä ja rentoutta elämääsi, tämä todellakin kannattaa kokeilla.

Tällä kertaa syvään rentoutumiseen johdattaa äänimaljat, rumpu ja gong. Nämä antavat yhdessä ja erikseen mahtavan kokemuksen erilaisista äänimaailmoista, sinun tehtäväksi jää ainoastaan aistia, nauttia ja hengittää.

Syvärentoutuminen helpottuu harmonisten ja lempeiden äänien värähtelyssä. Tässä tilassa keho ja mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireistä. Äänikylpy on jokaisen oma henkilökohtainen kokemus ja matka omaan sisimpään. Äänivärähtelyt auttavat unen saannissa, sydämen sykkeen rauhoittumisessa ja verenpaineen laskussa. Lihaskireydetkin helpottuvat. Äänikylvyssä soitetaan äänimaljoja, gongia ja kosheja.

Äänikylvyssä voit valita itsellesi sopivan asennossa, jossa sinun on hyvä rentoutua. Se voi olla istuma-asento tai makuuasento. Joogahymyltä löytyy vilttejä ja bolstereita, joilla pystyt nauttimaan miellyttävästä makuuasennosta.

Tämän tunnin äänimaljoja soittelee joogaopettaja ja äänimaljahoitaja Sirpa Riekkola ja gongista vastaa joogaopettaja Pekko Vuorela.

HINTA: 20€ tai kaksi ruksia voimassa olevasta joogakortistasi. Kuukausikorttilaiset 10€. (Laitathan sitovan ilmoittautumisen sirpa.riekkola@gmail.com, mikäli tulet joogakortillasi).

Hanki pian paikkasi Joogahymyn verkkokaupasta (linkki alla) tai studiolta ennen tapahtumaa (tällöin ilmoittautuminen sirpa.riekkola@gmail.com).

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/632d208b9e89a4754af755f1e6c692ec/

Jos olet raskaana, sinulla on keinonivel tai sydänongelmia niin olethan yhteydessä ennen tapahtumaa sirpa.riekkola@gmail.com.