Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taaksetaivutusten taikaa 20.4.19 klo 12-14!

Nyt saat availla ihan fyysisestikin sydänalaasi tämän ihanan workshopin avulla ♥

Tällä parituntisella teematunnilla keskitymme tuettuihin ja turvallisiin taaksetaivutuksiin ja matkaamme puolisiltaharjoitteiden kautta mahdollisesti kohti kokonaista siltaa. Siltaan ”pääsy” ei kuitenkaan ole tunnin tarkoitus, vaan tarkoitus on tuoda tilaa rintakehään keuhkojen ja sydämen alueelle ja avata sekä vahvistaa kehoa kohti taaksetaivutuksia.

Tunnilla pääset syventymään paremmin asanoihin, joihin viikkotunneilla ei ole aikaa.
Koska taaksetaivutuksissa avaamme erityisesti sydäntilaa, on itsensä ja muiden kunnioittaminen ja rakastaminen kantava ajatus läpi harjoituksen.

Aloitamme yhteisellä pranayama- eli hengitysharjoituksella, jolla laskeudumme päivän teemaan. Lämmitämme ja voimaannutamme kehoa monipuolisella flow-tunnilla, joka valmistaa meitä kohden taaksetaivutuksia. Taaksetaivutuksia harjoittelemme yksin sekä parin tukemana, jokaisen oman kehon mukaan edeten. Lopuksi sukellamme syvärentoutukseen, jolla sinetöimme päivän teeman. Harjoituksen jälkeen olosi on energisoitunut, keskittyneempi ja sydäntilasi on auki.

Ohjaajana toimii Vinyasa Flow & Yin Yoga -opettaja, Riina Tervaoja.

AIKA: 20.4.19 klo 12-14
PAIKKA: Joogahymyn studio, Pirkkalaistori 10 (autokoulu Ekan ja Kelan välissä, käynti sisään takaoven kautta rakennuksen takaa).
MUKAAN: oma joogamatto, jos löytyy. Studiolla myös lainamattoja.

HINTA: 25€

Voit ostaa paikkasi Joogahymyn verkkokaupasta holvista tai paikan päältä (laitathan tällöin sitovan ilmoittautumisen sirpa.riekkola@gmail.com).

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/659d6260baa67f4b6223b6eff1a6d290/

Tule mukaan joogailemaan täsmällisen ja ihanan Riinan kanssa !