Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rentoudu Hengittämällä – Työpaja 24.11.19 klo 13-15.15

Kun hengität paremmin, voit paremmin. Tutkitusti!

Breathingman Arttu Lipsonen marraskuussa Nokialla Joogahymyssä!

Tämä huippusuosittu työpaja sisältää parhaat hengitystyökalut terveyteen ja hyvinvointiin. Kurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille ja tunnet harjoitusten selvät vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Mieli pysähtyy ja stressi kaikkoaa. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita 😊

Säännöllisellä hengitysharjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi, nukut paremmin ja hyvinvoinnin tunne elämässäsi lisääntyy. Tervetuloa mukaan!

Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit sekä lempeitä että voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia liikuntaan tehokkaasti. Kurssi päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Saat mukaasi myös yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona tai verkkokurssilla.

Hinta: 49 euroa (sis. alv 10%)
Voit hankkia paikkasi Joogahymyn verkkokaupasta Holvista tai maksamalla pankkikortilla paikan päällä ennen tapahtumapäivää.

Linkki verkkokauppaan:

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/7b0f223caf1cc7e0487e562ab607e1f2/

Mukaan väljät vaatteet ja juomapullo.

Kurssin ohjaa hengitysvalmentaja ”Breathingman” Arttu Lipsonen, jolla on pitkä kokemus hengitysharjoituksista eri traditioissa. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta.
Arttu on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja.
Lue lisää hengityksen hyödyistä:
www.facebook.com/breathingman.fi, www.breathingman.fi

Palautteita:

”Oli mieletön kokemus, kiitos! Ihmiselle jonka on vaikea pysähtyä, rauhoittua ja etenkin rentoutua, kurssin hyödyt kantavat pitkälle ja tekemämme harjoitteet tulevat käyttöön, ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Iso kiitos kurssista! Kyllä kannatti todellakin tulla! Oon vieläkin ihan hämmentynyt miten voimakkaasti reagoin. Mulla on ollut yleisesti vaikea keskittyä ja rentoutua, mutta nyt ei kahden tunnin aikana liikkunut päässä mitään! Kroppa reagoi tosi voimakkaasti harjoituksiin ja sitä myötä tunteisiin tosi syvälle. Aika semmoinen kaikkensa antanut olo nyt. Kiitos!!”

Kannattaa olla nopea ja ilmoittautua mukaan nyt, sillä kurssille mahtuu rajallinen määrä osallistujia.
Lämpimästi tervetuloa! 💛

AIKA: 24.11.19 klo 13-15.15

PAIKKA: Joogahymyn joogastudio, Pirkkalaistori 10, 37100 Nokia. Sisäänkäynti rakennuksen takaa (ainoa ovi tällä seinustalla). Joogahymy sijaitsee Autokoulu Ekan ja Kelan välissä, kävele parkkipaikalta Pirkkalaistorilta Ekan kulmalta talon taakse.