Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesän 2018 puistojooga on taas Nokialla !

PAIKKA: Halkoniementien nurmialue ennen avantouintipaikkaa.
AIKA: Keskiviikkoisin 13.6 lähtien elokuun alkuun (8.8) asti klo 17.15-18.15
MUKAAN: joogamatto, vesipullo, rennot vaatteet sään mukaan 🙂
HINTA: 5€ /krt (mieluiten tasaraha)

JEEEEEEE, kesä tulee ja ihana puistojooga myös. Jo parina vuonna olemme kerääntyneet SUURELLA monikymmenpäisellä joukolla sään salliessa Tyrkkölän ranta-alueelle, Halkoniementien päähän joogailemaan. Paikka on ihanan vihreä, vettä lähellä…Voit vaikka pulahtaa uimaan joogan jälkeen.

Edellisvuosina säät ovat sallineet hienosti joogailun, saapi nähdä miten tänä kesänä 🙂
Mikäli huono keli yllättää, niin puistojoogan tilalla on samankaltainen joogatunti Joogahymyn studiolla Pirkkalaistori 10:ssä. Silloin varaukset tehdään tunnille Joogahymyn ajanvarausjärjestelmän kautta. Tällöin normaali tunti maksu hinnaston mukaisesti. Tästä löydät linkin Joogahymyn sivuille:

http://joogahymy.fi/

Puistojoogan hinta on 5€ per kerta. Varaathan käteistä tasarahan mieluiten. Mikäli sinulla on Joogahymyn joogakortti niin pääset myös sillä puistojoogaan puoliruksia/krt. Rajattomalla kortilla pääset myös puistojoogaan.

Infoilen facebookin tapahtumassa aina säätilannetta ja mikäli vettä sataa niin lisäilen joogastudion ajanvarausjärjestelmään sisätunnin saman päivän aikana. Voit myös soittamalla tai tekstaamalla varmistaa onko tunti, jos sää näyttää epävakaalta, puh.0456301808.

Nähdään ja ihanaa loppukeväistä kesänodotusta ♥

Lisätiedot: sirpa.riekkola@gmail.com puh.0456301808