Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tämä kurssi on suunniteltu äideille, joilla on vatsalihasten erkauma tai heikkoutta keskivartalossa ja/tai lantionpohjassa tai sinulla on epävarma olo siitä kuinka uskaltaa liikkua synnytyksen jälkeen.

Kurssilla palaudutaan raskausajasta ja synnytyksestä turvallisesti lantionpohjaa ja keskivartaloa vahvistaen. Lantionpohjan toimintahäiriöt, kuten virtsankarkailu ovat hyvin yleisiä synnytyksen jälkeen. Oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään tai ehkäisemään toimintahäiriöitä ja nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista.

Voit olla vastasynnyttänyt tai synnytyksestä on voinut kulua jo useampi vuosi tai vuosikymmen aikaa. Kurssi sopii myös raskaanaoleville jotka haluavat ennaltaehkäistä lantionpohjan toimintahäiriötä ja nopeuttaa erkauman palautumista.

Ohjaaja voi halutessasi tutkia sinun vatsalihaserkauman ja seurata sitä kurssin edetessä. Kurssilta saat myös kotijumppaohjeet.

Vatsalihasten erkauman saatat tunnistaa näistä merkeistä:
-yhteys keskivartaloon on kadoksissa
-selkä väsyy helposti
-vatsa pömpöttää oudosti

Ohjaajana toimii yli 10-vuotta liikunnan parissa töitä tehnyt Äitiysliikunnanohjaaja ja PilatesHealth-ohjaaja, (erikoistunut erkauman kuntouttamiseen ja lantionpohjan toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon) Reija Laitinen Studio Bilance

PAIKKA: Joogahymyn studio, Pirkkalaistori 10 (autokoulu Ekan ja Kelan välissä, sisäänkäynti takaoven kautta Pirkkalaistie puolelta).

AIKA: Sunnuntaisin 26.5-16.6.19 klo 12.30-13.30 (4krt)

HINTA: 55€

Voit hankkia paikkasi Joogahymyn verkkokaupasta Holvista (linkki alla) tai paikan päältä (tällöin sitova ilmoittautuminen sirpa.riekkola@gmail.com).

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/07b90e636155afe83e2c997c5d9db7c2/