Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Huhtikuussa saamme uudemman kerran Katri Syvärisen pitämään joogapäivää Joogahymylle ♥

My story – joogapäivä sinun tarinasi päähenkilölle

My Story on joogapäivä sinulle, joka haluat pysähtyä hetkeksi itsesi ja elämäsi äärelle.

Päivän teemana on sinun tarinasi. Millaista tarinaa olet kertonut itsestäsi ja elämästäsi? Millainen viesti elämäsi onkaan? Entä millainen haluaisit sen olevan? Ehkä toivot tarinaasi toisenlaista sävyä ja uusia käänteitä – tai haluat ymmärtää, mikä on tuonut sinut siihen, missä nyt olet.

Päivän aikana läpi käymme läpi tarinan luonnetta ja rajoittavia uskomuksia, ihmettelemme oman tarinan erilaisia kerroksia ja tuomme tarinaan uutta voimaa. Samalla kun pysähdyt tärkeiden kysymysten äärelle, saat lempeästi herätellä ja hoitaa kehoasi. Ehkä myös kehoon liittyvä tarinasi saa uusia muotoja. Kun keho rentoutuu ja vapautuu, myös sydän pääsee avautumaan.

Päivän harjoitukset koostuvat
– lempeästä joogasta (hatha/slow flow & yin)
– istuma- ja liikemeditaatioista
– intuitiivisen kirjoittamisen harjoituksista
– keskustelusta.

Et tarvitse aiempaa kokemusta mistään työskentelytavasta: riittää että osaat liikkua paikalle ja ottaa kynän käteen. Joogaharjoitukset sopivat kaikentasoisille, toki yksilölliset rajoitukset (tapaturmat, leikkaukset tms.) huomioiden. Harjoituksia voi aina muokata itselleen sopivaksi – mihinkään ei tarvitse eikä saakaan yrittää venyä väkisin. Jokainen voi käsitellä asioita juuri sillä tasolla ja tavalla, mihin on valmis.

Päivän ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, kirjailija ja RYT500h-joogaohjaaja (Yin & Hatha/Embodied Flow™ inspired). Katri yhdistää ohjauksessaan erilaisia menetelmiä luovasti ja luontevasti. Hänen ohjaustyylinsä on empaattinen, rento ja salliva. Paikalle saa tulla juuri sellaisena kuin on, päästämään irti turhista odotuksista. Katri osaa luoda tunneille taianomaisen tilan, jossa henkinen ja fyysinen harjoitus yhdistyvät saumattomasti toisiinsa. Jokaisella on rauha löytää sisältään jotakin uutta.

Ajankohta: 6.4.2019 klo 10–16 (sisältää lounastauon, omat eväät mukaan!)

Hinta: 89 e

Paikka: Joogahymyn studio. Pirkkalaistori 10 (autokoulu Ekan ja Kelan välissä), 37100 Nokia. Käynti sisään takaoven kautta, autokoulun kulmalta kävele talon taakse, josta löytyy tämän seinustan ainoa ovi.

Ilmoittautumiset:

Voit hankkia paikkasi Joogahymyn verkkokaupasta Holvista:

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/9f096540feab1d1124565051ed1f9b8e/

Maksu onnistuu myös pankkikortilla Joogahymyn studiolla ennen tapahtumaa.

Edellisen Joogapäivän paikat hupenivat nopeasti, joten jos haluat varmasti oman paikkasi niin toimi nopeasti.

Lisäinfot: sirpa.riekkola@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa ♥