Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiinalainen lääketiede pitää ihmistä kokonaisuutena, jonka jokainen osa heijastaa kokonaisuuden tilaa. Kiinalaisen lääketieteen päämääränä on saavuttaa tasapaino elimistössä, sekä kehon ja ulkoisen maailman välillä. Ihminen on jatkuvassa vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ja ihmisen kyky sopeutua ja muuttua ympäristön mukana vaikuttaa terveenä pysymiseen.

Tällä kurssilla kuulet kiinalaisen lääketieteen perusteista, opit sen käsitteitä ja filosofiaa, mutta pääset totetauttamaan sitä myös käytännössä yksinkertaisten itsehoitomenetelmien myötä. Kurssi koostuu luento – ja keskusteluosuudesta sekä käytännön harjoituksista pari tai yksilötehtävinä. Opit mitä ovat meridiaanit, qi, yin&yang sekä viisi elementtiä kiinalaisessa lääketieteessä ja kuinka ne ilmenevät meissä. Käytännön harjoituksissa käsittelemme keholla sijaitsevia meridiaaneja ja akupunktiopisteitä akupainannalla ja teemme muutaman muun kiinalaisen itsehoitoharjoituksen.

Saat kurssilta mukaasi kurkistuksen kiinalaisen lääketieteen maailmaan ja muutaman yksinkertaisen ja turvallisen tavan hoitaa itseäsi ja läheisiä ylläpitäen hyvää terveyttä.

Pukeudu mukavasti ja ota mukaasi halutessasi muistiinpanovälineet ja joogamatto.

Kurssin ohjaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja, hieroja ja kraniosakraaliterapeutti Mari Nisonen.

PAIKKA: Joogahymyn Studio, Pirkkalaistori 10, Nokia (Autokoulu Ekan ja Kelan välissä, sisäänkäynti rakennuksen takaa Pirkkalaistien puolelta).

AIKA: 14.9.19 klo 12-15

HINTA: 40€

Voit hankkia paikkasi Joogahymyn verkkokaupasta Holvista tai paikanpäältä ennen kurssin alkua tai laita sitova ilmoitttautuminen sirpa.riekkola@gmail.com mikäli maksat paikan päällä kurssi päivänä.

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/a1cc16d82658903f5c44f4a597ec6821/

Lämpimästi tervetuloa oppimaan uutta terveydestä ♥