Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sydämellisesti tervetuloa suosittuun perjantai-illan kehotietoiseen äänikylpyyn, joka vie osallistujan kohti syvärentoutusta ♥

AIKA: 22.3.19 klo 19.15-20.15
PAIKKA: Joogahymyn studio, Pirkkalaistori 10 37100 Nokia, (autokoulu Ekan ja Kelan välissä, Sisäänkäynti takaoven kautta rakennuksen takaa).
MUKAAN: Lämpimät vaatteet, villasukat,oma alusta. Viltit löytyy studiolta. Vesipullo.

Tiibetiläisten äänimaljojen äänivärähtelyt vievät sinut juuri niin syvälle rentoutumisen tilaan kuin itse haluat. Mikäli kaipaat pysähtymistä ja rentoutta elämääsi, tämä kannattaa kokeilla.

Syvärentoutuminen helpottuu harmonisten ja lempeiden äänien värähtelyssä. Tässä tilassa keho ja mieli voivat päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireistä. Äänikylpy on jokaisen oma henkilökohtainen kokemus ja matka omaan sisimpään. Äänivärähtelyt auttavat unen saannissa, sydämen sykkeen rauhoittumisessa ja verenpaineen laskussa. Lihaskireydetkin helpottuvat. Äänikylvyssä soitetaan äänimaljoja, gongia ja kosheja.

Tällä kertaa syvärentoutus etenee niin, että alkuun teemme hartioita ja yläselkää avaavia kevyitä ja rauhoittavia venytyksiä, jonka jälkeen käymme makuulle. Kohta kohdalta käymme koko kehon läpi tietoisesti rentouttaen ja antaen maljan äänivärähtelyn hoitaa jokaista kohtaa.
Äänikylvyssä voit valita itsellesi sopivan asennossa, jossa sinun on hyvä rentoutua. Se voi olla istuma-asento tai makuuasento. Joogahymyltä löytyy vilttejä ja bolstereita, joilla pystyt nauttimaan miellyttävästä makuuasennosta.

Tämän tunnin ohjaa joogaopettaja ja äänimaljahoitaja Sirpa Riekkola.

HINTA: 20€ tai kaksi ruksia voimassa olevasta joogakortistasi. Kuukausikorttilaiset 10€. (Laitathan sitovan ilmoittautumisen sirpa.riekkola@gmail.com, mikäli tulet joogakortillasi).

Hanki pian paikkasi Joogahymyn verkkokaupasta (linkki alla) tai studiolta ennen tapahtumaa (tällöin ilmoittautuminen sirpa.riekkola@gmail.com).

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/7b9b0ac0b5d14d77ed3e2b1de05e314c/

Jos olet raskaana, sinulla on keinonivel tai sydänongelmia niin olethan yhteydessä ennen tapahtumaa sirpa.riekkola@gmail.com.

 

Nähdään ja rentoudutaan <3