Ladataan Tapahtumat

Sydämellisesti tervetuloa viettämään aivan ihanan rentouttava joogaviikonloppu Joogahymyn Sirpan kanssa Tuomiston Kartanolle 20.-22.11.20!

Retriitin tarkoituksena on antaa itselle aikaa ja lepoa, juuri sellaista olemista, mikä tuntuu hyvältä.

Retriitin ohjelma ei ole pakollinen, vaan voit valita itsellesi sopivat tunnit ja nauttia myös omasta ajasta ja levosta.

Tuomiston Kartano on hyvin sielukas ja ainutlaatuinen retriittikeskus. Harjoitusten välissä voit oleskella sohvalla lukien, katsella maisemia, nauttia lempeästä ja mukavasta fiiliksestä muiden retriittiläisten kanssa, ja mikä ihaninta, Tuomiston Kartanolla syömme mielettömän hyvää ja terveellistä kasvisruokaa, ja aahhh mitkä aamupalat!!!

Retriitillä aamuiset joogaharjoitukset ovat flowharjoituksia, joilla herättelemme aamuisen kehomme. Virtaavan harjoituksen ansiosta saamme hengityksenkin mukaan tehokkaasti ja näin energisoimme koko olemuksemme. Flow harjoitus muokataan omalle keholle sopivaksi niin että lempeys on kokoajan läsnä. Haastat itseä juuri sen verran kuin sopivalta tuntuu.

Iltaisella tehdyt yin-joogaharjoitukset palauttavat ja rentouttavat. Olemalla läsnä hengityksen kanssa, saamme harjoituksesta hyvin meditatiivisen, palaudumme päivästä ja laskeudumme rauhallisiin iltafiiliksiin ihanan Kartanon huikeassa joogasalissa.

 

Hinta sisältää viikonlopun voimaannuttavan ohjelman, herkullisen ruokailun ja majoituksen idyllisissä 2-4 hengen huoneissa. Huom! erityis-ruokavalio esim. gluteeniton, on mahdollista saada lisähintaan 10€/vrk. Ilmoitathan erityisruokavaliostasi retriitin järjestäjälle, Sirpalle joogahymy@gmail.com niin ilmoitan Tuomiston Kartanolle.

 

 Majoitus:

2-4 hengen huoneet. Makuutilat ja oleskelutilat ovat satumaisesti sisustettuja ja niistä löytyy mukavia pikkupesiä, joighin käpertyä nautiskelemaan vaikka teetä viltin alla joogan jälkeen. Huoneiden kauneuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120cm leveät vuoteet, ja lähes jokainen vuode on harsoverhoin rajattu. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

OHJELMA (suuntaa antava):

PERJANTAI

klo 16-17.00 Saapuminen
klo 17.30 Aloitus
klo 18.15- 19.30 Yin jooga
klo 19.30 illallinen
klo 21.30-22.00 Hyvän yön äänimaljarentoutus

LAUANTAI

Klo 8 Energisoiva flow harjoitus 1,5h
klo 10 Aamiainen
Klo 14 Lounas
klo 16-17.30 Palauttava yinjooga & meditaatio
klo 18.00 Illallinen
klo 19-21 Puusauna
klo 21.30-22 Hyvän yön äänimaljarentoutus

SUNNUNTAI

Klo 8 Energisoiva flow harjoitus 1,5h
klo 10 Aamiainen
klo 13 Lounas
klo 14-15 Kurssin päätös
klo 15 Rentoutuneina kotiin

Mukaan tarvitset:

-Omat lakanat ja pyyhkeet. Voit myös vuokrata Tuomistolta lakanasettejä hintaan 10€/hlö/retriitti.
-Villasukat ja vesipullo
-joogamatto (Tuomistolta löytyy myös 10 kpl joogamattoja)
-viltti (jos haluat käyttää omaa)
-hygieniatarvikkeet ym. omat jutskat

 

PAIKKA:

Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32 Sastamala
Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere–Pori -valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia. Osoite: Riippiläntie 32, Karkku / Sastamala, 38100.

 

*******************************************************************

 HINTA : 469€ , EarlyBird 429€ (early bird-hinta 31.3.20 asti). Hinnat sisältävät 24% alvin.

 

ILMOITTAUMINEN RETRIITTIIN TAPAHTUU SÄHKÖPOSTILLA joogahymy@gmail.com. LUE TARKASTI ALTA OHJEET JA PERUUTUSEHDOT:

*Mikäli ilmoittaudut sähköpostitse 31.3.20 mennessä saat retriitin early bird-hintaan 429€, tämän jälkeen ilmoittautuneille hinta on 469€.

*Retriitin kokonaishinnasta tulee lasku sähköpostitse ilmoittautuneille, jossa on eräpäivä retriitin päätöspäivänä 22.11.20.
Kun lähetät ilmoittautumisen, kerro erityisruokavaliostasi (hinta 10e /vrk) sekä yhteystietosi. Saat paluupostina laskun retriitistä, jossa on eräpäivä 22.11.20.

*Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla joogahymy@gmail.com. Ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan seuraavia peruutusehtoja.

 

PERUUTUSEHDOT

 

*Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen joogahymy@gmail.com.

*Mikäli peruutus tapahtuu

-vähintään 30vrk ennen retriitin alkua, veloitamme peruutusmaksua 100e.
-alle 30 vrk ennen retriitin alkua, veloitamme peruutusmaksua 50% retriitin kokonaishinnasta.
-alle 14 vrk ennen retriitin alkua, veloitamme kokonaisuudessaan retriitin hinnan.

*Mikäli ilmoittautuja sairastuu
-tulee sairaslomatodistus esittää 14 vrk sisällä peruutuksesta.
-Mikäli sairastuminen tapahtuu vähintään 14 vrk ennen retriitin alkua, ei peruutuskuluja veloiteta.
-Mikäli sairastuminen tapahtuu alle 14 vrk ennen retriitin alkua, veloitamme 150€ peruutuskuluja.

*Retriitin järjestäjällä on oikeus perua tapahtuma ylivoimaisen esteen sattuessa tai mikäli retriitin minimiosallistujamäärä ei ole tullut täyteen. Mikäli peruutus tapahtuu järjestäjän toimesta niin mitään maksuja ei osallistujalta peritä. Tässä tapauksessa järjestäjä ei ole myöskään velvollinen korvaamaan osallistujalle aiheutuneita kuluja.

 

 

Nähdään retriitillä, olisi ihanaa saada juuri sinut mukaan ♥