Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Huippusuosittu joogan alkeiskurssi tulee taas!

Tervetuloa joogan alkeiskurssille! Tämä kurssi samalla sisällöllä on ollut supersuosittu ja paljon pidetty. Kurssi sai mahtavaa palautetta sekä ensikertalaisilta että jo pidempään jooganneilta.

Kurssi järjestetään neljänä päivänä.

AIKA:

Perjantai 29.3 klo 19.00-21.00
Sunnuntai 31.3 klo 11.15 -13.15
Perjantai 5.4 klo 19.00- 21.00
Sunnuntai 7.4 klo 11.15-12.45

PAIKKA: Joogahymyn studio, Pirkkalaistori 10 LH 7, käynti sisään rakennuksen takaa Pirkkalaistien puolelta. Parkkipaikkoja Pirkkalaistorilla.

MUKAAN: Rennot vaatteet, joogamatto (muutama lainamattokin paikan päältä löytyy)

Tämä kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille, jotka eivät ole koskaan jooganneet ja myös niille, jotka ovat hieman jooganneet ja haluavat enemmän infoa asanoiden lihastuellisesta rakentamisesta, yhtälailla kankeille sekä notkeille.
Normaalilla viikkotunnilla keskitymme toki aina anatomisiin turvallisiin linjauksiin, mutta tällä kurssilla sukellamme vielä syvemmälle siihen, kuinka asanoita rakennetaan ja tunnin tempo on lisäksi hidas.

Kurssin jälkeen sinulla on kosketus joogan perusasanoihin ja saat hyvät eväät kaikille Joogahymyn viikkotunneille, saat enemmän irti viikkotunneista oli ne sitten Astangaa tai Vinyasa Flow:ta.

Sinulle tulee tutuksi:

– Rentoutuminen

– Muutamia hengitysharjoituksia

– Aurinkotervehdysten turvalliset linjaukset, lihasten aktivoiminen ja rytmi.

– Yleiset seisoma-asanat

– Tasapainoasanat

Jokaisella tunnilla sulautamme yhteen edellisellä kerralla opitut asiat uusiin.

Viimeinen eli neljäs kerta on kokonainen harjoitus.

Kurssille osallistujat saavat mahdollisuuden ostaa kurssin aikana joogakortin opiskelijahintaan 5x, 10x tai 20x kortin)!

HINTA: 60euroa / 4 krt

Paikkoja rajoitetusti. Paikkasi voit lunastaa Joogahymyn studiolta kortilla tai liikuntaetuuksilla (laita tällöin viestiä osallistumisestasi sirpa.riekkola@gmail.com. Voit lunastaa paikkasi myös Holvin verkkokaupasta:

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/a5209aad2dfcca285aea3bfc4a43f2e5/

Viimeinen ilmoittautumispäivä maanantai 25.3 , ja myös tämän jälkeen, mikäli paikkoja jäljellä ja mikäli minimiosallistujamäärä on toteutunut.
Esteen sattuessa kurssimaksu palautetaan ainoastaan sairaslomatodistusta vastaan.

Tule tutustumaan rauhalliseen tahtiin joogaan ja asanoihin, tästä saat hyvät vinkit ja normaalit viikkotunnit sujuvat helpommin 🙂

Kurssin pitää joogaopettaja Sirpa Riekkola