Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Joogahymyn studio täyttää vuoden huhtikuun lopussa!
Tätä haluamme juhlistaa teidän kanssa rakkaat uudet ja tutut joogaajaat ja pilateslaiset ♥ Lämpimästi tervetuloa!

Joogahymy itseasiassa täyttää kesällä jo neljä vuotta (!), mutta vietämme nyt Pirkkalaistorilla sijaitsevan Studion 1-vuotisviikkoa.

Tarjoamme teille viikon ajan 22.4- 28.4 jooga-, pilates- ja rentoutustunnit vain 5 euroa / tunti !!!

Tullessasi tunnille, tee itsellesi varaus Joogahymyn ajanvarausjärjestelmästä. Sieltä näet kaikki tunnit ja niiden sisällön. Mikäli käykin niin ettet pääsekään tunnille niin muistathan perua oman varauksesi viimeistään 1 h ennen tunnin alkua (tämän jälkeen peruminen mahdotonta), näin kaikki halukkaat pääsevät tunnille, mikäli jonoa on tunnille.

https://www.varaaheti.fi/joogahymy/fi

Tällä kerrassaan huikealla tarjouksella pääset tutustumaan Joogahymyn opettajiin sekä ihaniin tunteihin, ja mikä huipuinta ja tärkeintä – ehkä aloitat oman matkasi joogamatolla, ties mihin se vielä johtaa 😉

KORTTITARJOUS:
*******************
Joogahymyllä joogaillaan ja harjoitetaan pilatesta taas tänäkin vuonna koko kesä! Joogata voi siis säällä kuin säällä ;), ja se todella kannattaakin, jotta kehomme pysyy auki ja mielemmekin pysyy myös tasapainoisempana.

Synttäriviikon maanantaista 22.4 lähtien 19.5 asti, on myynnissä viime kesältäkin tuttu, superedullinen ja suosittu Joogahymyn RAJATON KESÄKORTTI hintaan 170€ .

Tällä kortilla rajaton käynti kaikille Joogahymyn viikkotunneille ajalla 1.6-31.8.19.
Mikäli sinulla on Joogahymyn voimassa oleva sarjakortti niin sen voimassaoloaikaa pidennetään jäljelle jäävien päivien verran syyskuun alusta.

Kesäkortin voit ostaa itsellesi Joogahymyn studiolta tai verkkokaupasta 22.4.19 lähtien 🙂

Nähdään matolla ♥

Terkuin Joogahymyläiset