Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

End of Summer Yoga Sessions – Embodied Style, Katri Syvärisen workshop

Elokuun viimeisiin päiviin kahden kerran joogaworkshop, joka saa inspiraationsa viiden elementin teoriasta ja loppukesän ainutlaatuisista piirteistä.

Workshop sopii kaikentasoisille, myös aloittelijoille. Siinä olennaista on sisäisen kokemuksen vaaliminen, eivät ulkoiset vaatimukset. Jokainen saa liikkua keholleen sopivalla tavalla.

Molemmissa harjoituksissa yhdistyvät yin-joogan pitkäkestoiset venytykset, restoratiivisen joogan palauttavat asanat sekä yang-osuus: pehmeästi virtaava, välillä vahvakin hathajooga, joka pohjautuu Embodied Flow -joogasuuntaukseen.

La 24.8. klo 12–14: ”SAFE & GROUNDED”
Loppukesän elementti on maa, joka tarjoaa vakaan pohjan uuden rakentamiselle. Liika ajattelu ja huolehtiminen kuluttavat maaelementtiä – on aika laskeutua kesän riennoista ja syksyn suunnitelmista tähän hetkeen ja omaan keskukseen. Harjoitus hoitaa maaelementin energiakanavia eli perna- ja mahalaukkumeridiaaneja ja palauttaa kauniisti yhteyden maahan. Saat juurtua omaan turvan tilaasi: kaikki on hyvin.

Su 25.8. klo 14–16: ”MEET & BE MET”
Yksi maaelementin piirteistä on vastavuoroisuus, antamisen ja vastaanottamisen tasapaino. Embodied Flow’ssa tätä tutkiskellaan yielding-periaatteen avulla. Olet jatkuvasti yhteydessä ympäristöösi, ja harjoitus auttaa hahmottamaan vuorovaikutusta kehollisesti. Löydät tasapainoisen suhteen lihasvoiman käyttämisen ja ulkomaailman voimille antautumisen välille. Tunnet, että sinua kannatellaan.

Workshopin ohjaa Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja ja RYT500h-joogaohjaaja. Hän on opiskellut 300h-jatkokoulutuksen Embodied Flow’n kehittäjien Tara Judellen ja Scott Lyonsin alaisuudessa. Embodied Flow’n taustalla on hathajoogan lisäksi tantrista filosofiaa ja monia somaattisia menetelmiä. Kyseessä on hyvin meditatiivinen, kokemuksellinen ja kehotietoisuutta lisäävä tapa joogata.

Workshopin hinta: 59 e (sis. alv 10 %)

Ilmoittautuminen on nyt avoinna koko viikonlopulle. Lähempänä workshop-ajankohtaa avaamme ilmoittautumisen yksittäisille tunneille, jos tilaa on.

Varaa paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksu Holvin kautta (linkki kohdassa Liput). Ilmoittautuminen on sitova. Rahojen palautus sairaslomatodistuksen perusteella. Tilalleen voi myös etsiä toisen osallistujan.

Palautetta vastaavasta Katrin workshopista:
”Voiko jooga oikeasti olla jotain tällaista? Ihanan rentouttavaa, avaavaa, meditatiivista ja terapeuttista samaan aikaan. Ihana olo tunnilla ja tunnin jälkeen: energinen ja samalla rento.”
– Mari

Lämpimästi tervetuloa ♥