Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ÄITI-VAUVAPILATES (2-12kk) MA klo 12-13

AJANKOHTA: Maanantaisin 14.1.19-18.2.19 klo 12-13 6 kertaa

HINTA: 50€

Mikäli et pääse jokaiselle kerralle tällä 6 kerran kurssilla, niin voit käydä korvaavilla tunneilla keskiviikkoisin klo 10.30-11.30 (16.1-20.2.19). Tämä onnistuu siinä tapauksessa, että tämä toinen keskiviikon saman sisältöinen kurssi toteutuu.

Synnyttäneille äideille suunnattu pilates-kurssi, missä vauvat on otettu huomioon. Kurssilla palaudutaan raskausajasta ja synnytyksestä turvallisesti lantionpohjaa vahvistaen. Lantionpohjan toimintahäiriöt ovat hyvin yleisiä synnytyksen jälkeen, synnytystavasta riippumatta, oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään tai ehkäisemään toimintahäiriöitä ja nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista. Pilateksen avulla helpotetaan mahdollisia kiputiloja niska-hartiaseudulla, selässä ja lonkassa. Lisätään liikkuvuutta ja parannetaan ryhtiä. Voit osallistua kurssille, kun oma vointisi sen sallii ja lääkäri on tehnyt sinulle jälkitarkastuksen. Tunnin jälkeen voit rauhassa syöttää vauvasi ja jäädä itsekin nauttimaan teetä ja juttelemaan samassa tilanteessa olevien äitien kanssa. Pidetään huolta sekä kehosta, että mielestä vauva-arjen keskellä.

PAIKKA:Kurssit järjestetään Joogahymyn tiloissa Pirkkalaistori 10, Nokia. Pirkkalaistorille voi jättää auton kiekkopaikalle. Käynti studiolle takaoven kautta (autokoulu Ekan kulmalta kävele talon taakse, josta löydät oven studiolle (ainoa ovi rakennuksen takana).

Ohjaajana toimii PilatesHealth -ohjaaja ja äitiysliikunnan -ohjaaja Reija Laitinen
Lisätietoja kurssista: reija.laitinen@gmail.com p.0400633074

Ilmoittautumiset kurssille:

Tässä linkki Joogahymyn verkkokauppaan holviin, josta voit lunastaa paikkasi maksamalla kurssimaksun.

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/56f1d563f8c9a0399a78c29a8be4a8c5/

Jos haluat maksaa muulla tavoin niin laitathan ilmoittautumisen Sirpalle sirpa.riekkola@gmail.com niin saat lisätiedot maksuvaihtoehdoista.

Lämpimästi tervetuloa ♥