Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ÄITI-VAUVAPILATES (vauvat n.2-12kk)

AJANKOHTA: Keskiviikkoisin 13.11. – 18.12.19 klo 10-10.45

HINTA: 65€ (sis.10%alv)

Synnyttäneille äideille suunnattu pilates-kurssi, missä vauvat on otettu huomioon. Kurssilla palaudutaan raskausajasta ja synnytyksestä turvallisesti lantionpohjaa vahvistaen. Lantionpohjan toimintahäiriöt ovat hyvin yleisiä synnytyksen jälkeen, synnytystavasta riippumatta, oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään tai ehkäisemään toimintahäiriöitä ja nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista. Pilateksen avulla helpotetaan mahdollisia kiputiloja niska-hartiaseudulla, selässä ja lonkassa. Lisätään liikkuvuutta ja parannetaan ryhtiä. Voit osallistua kurssille, kun oma vointisi sen sallii ja lääkäri on tehnyt sinulle jälkitarkastuksen. Tunnin jälkeen voit rauhassa syöttää vauvasi ja jäädä itsekin nauttimaan teetä ja juttelemaan samassa tilanteessa olevien äitien kanssa. Pidetään huolta sekä kehosta, että mielestä vauva-arjen keskellä.

PAIKKA:Kurssit järjestetään Joogahymyn tiloissa Pirkkalaistori 10, Nokia. Pirkkalaistorille voi jättää auton kiekkopaikalle. Käynti studiolle takaoven kautta (autokoulu Ekan kulmalta kävele talon taakse, josta löydät oven studiolle (ainoa ovi rakennuksen takana).

Ohjaajana toimii PilatesHealth -ohjaaja ja äitiysliikunnan -ohjaaja Reija Laitinen www.bilance.fi
Lisätietoja kurssista: studiobilance@gmail.com p.0400633074

Kurssille on rajoitttu määrä paikkoja. Minimiosallistujamäärä on 6 osallistujaa. Ilmoittautuminen kurssille on sitova, kurssipaikan voi perua ainoastaan sairaslomatodistusta vastaan.
Yksittäisen poissaolon kurssilta voit korvata millä tahansa Joogahymyn pilates tai jooga viikkotunnilla (ei aerialtunnit)

Huom, Nokian mammat ry:n jäsenenä saat 10% alennusta kurssimaksusta. Jos haluat maksaa tällä alennuksella niin laitathan sitovan ilmoittautumisen joogahymy@gmail.com ja maksu tapahtuu paikan päällä kurssin alkaessa.

Tässä linkki Joogahymyn verkkokauppaan holviin, josta voit lunastaa paikkasi maksamalla kurssimaksun:

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/f12009744cae4775a9e8d5435614148f/