Ladataan Tapahtumat

ÄITI-VAUVAPILATES (n.2-12kk) 6 kerran kurssi

AIKA: Torstaisin klo11.45-12.30
ajalla 26.9.-31.10.2019

PAIKKA: Ihana idyllinen Joogahymyn joogastudio Pirkkalaistori 10, Nokia

HINTA: 65€ (sis.10%alv)

Lunasta kurssille paikka alla olevan linkin kautta, jos haluat maksaa kurssin liikuntaetuuksilla niin ilmoita siitä sähköpostilla: joogahymy@gmail.com

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/c67da8b70f4a794633ae95aafdeeb6c7/

Äiti-vauvapilates on äidin ja alle vuoden ikäisen vauvan (n.2-12kk) ihana yhteinen liikuntahetki. Pääpaino kurssilla on äidin turvallinen palautuminen raskausajasta ja synnytyksestä.
Oikeanlaisella liikunnalla pystytään lieventämään tai ehkäisemään lantionpohjan toimintahäiriöitä ja nopeuttamaan vatsalihaserkauman palautumista. Pilateksen avulla ryhti paranee, liikkuvuus lisääntyy ja keskivartalo tiivistyy, sekä pystytään helpottamaan niska-hartiaseudun jumeja.
Lantionpohjan toimintahäiriöt (mm. virtsankarkailu ja kohdun laskeuma) ovat hyvin yleisiä synnytyksen jälkeen, synnytystavasta riippumatta.

Voit osallistua kurssille kun oma vointisi sen sallii ja lääkäri on tehnyt sinulle jälkitarkastuksen. Pieni ryhmäkoko takaa yksilöllisen ohjaamisen. Tunnilla ohjaaja voi halutessasi tarkistaa sinun vatsalihaserkauman ja voit kysyä miltä askarruttavia kysymyksiä. Pääset samalla juttelemaan samassa tilanteessa olevien äitien kanssa.

Tunnin jälkeen on aikaa katsoa halutessasi ohjaajan opastuksella erkauma ja voit rauhassa syöttää vauvasi ja kysyä askarruttavia kysymyksiä ohjaajalta.

Pidetään huolta sekä kehosta että mielestä vauva-arjen keskellä.

Ohjaajana toimii yli 10-vuotta liikunnan parissa töitä tehnyt PilatesHealth-ohjaaja ja äitiysliikunnan-ohjaaja Reija Laitinen Studio Bilance www.bilance.fi

Maksimi osallistujamäärä 13hlö ja minimi 6hlö.

Varaa paikkasi:

https://holvi.com/shop/4vBnmm/product/c67da8b70f4a794633ae95aafdeeb6c7/

Seuraava äiti-vauvapilates kurssi tulossa marraskuussa 🙂