Loading...
Viikkotunnit ja Hinnasto 2020-01-01T20:23:48+00:00

Viikkotunnit ja yritystunnit

Joogahymy tarjoaa ihmisläheistä, rakkaudella annettua joogan opetusta, joogatunteja, pilatesta ja rentoutustunteja hymyssä suin. Tahdomme auttaa sinua löytämään hetken rauhan sekä opettaa asanoita turvallisten linjausten kautta. Tule tunnilleni juuri sellaisena ihanana itsenäsi kuin olet <3

Joogalajeista opetamme  Vinyasa Flowta, Astangan alkeita, Yin & Yangia sekä Yin-joogaa, myös pilates ja rentoutustunnit koulutettujen opettajien kanssa. Aloittaessasi joogaamaan, suosittelemme kokeilemaan kaikkia joogalajeja, jotta löydät oman joogalajisi tai useampiakin tietysti.

Katso Joogahymyn videot linkit ja vinkit sivulta.

YKSITYIS- JA YRITYSTUNNIT

Joogahymy tarjoaa pienille ja isoille yrityksille seuraavia palveluja:

  • Joogatunnit työhyvinvointipäiviin
  • Säännölliset viikottaiset joogatunnit työntekijöille
  • Äänimaljarentoutustunnit

Joogatunnit voidaan järjestää Joogahymyn tiloissa Nokialla, Pirkkalaistori 10:ssä tai yrityksen omissa tiloissa.

Joogahymy antaa myös säännöllisiä viikottaisia yksityistunteja tai yksittäisiä yksityistunteja. Jooga tai äänimaljarentoutus on ihana ohjelmamumero esimerkiksi polttareihin ja synttäreille.

Mikäli kiinnostuit yritysjoogatunneista tai yksityistunneista, lähetä sähköpostia niin voidaan muokata yhdessä haluamasi tunti.

KYSY TARJOUSTA:  joogahymy@gmail.com

Joogahymyn joogasali on myös vuokrattavissa hyvinvointialan yrityksille erilaisiin tapahtumiin ja viikkotunteihin. KYSY LISÄÄ: joogahymy@gmail.com

Tulevat tapahtumat

Viikkotunnit 2019

Joogahymyn viikkotunnit pääset katsomaan ajanvarausjärjestelmästä. Sieltä näet muutaman viikon eteenpäin ajantasaiset joogatunnit. Tunneille tarvitaan ilmoittautuminen, sen voit tehdä ajanvarausjärjestelmässä. Mikäli tunti näyttää täyttä, kannattaa laittaa silti varaus, niin pääset jonotuslistalle.

Paikalle voi toki tulla ilman ilmoittautumistakin, mutta tällöin emme voi taata, että pääset tunnille, mikäli tunti on jo täynnä ennakkoon paikkansa varanneita. Suosittelemme paikan varausta etukäteen.

Ostathan joogakorttisi verkkokaupasta ennen tunnille tuloa, ellet osta paikanpäältä kortilla, käteisellä tai liikuntaetuuksilla.

Ilmoittaudu tunnille
Käyttöehdot ajanvaraukseen
Ohjeet ensikertalaiselle – Lataa PDF

Hinnasto

Maksuvälineenä käy myös seuraavat:
  • korttimaksu
  • käteinen
  • Smartum setelit, Smartum Saldo ja mobiilimaksu
  • Tyky-liikuntasetelit ja Tyky online
  • ePassi
  • Edenred
  • easybreak
Kortti MATTOJOOGATUNNEILLE Hinta
Kertamaksu 15 € / 13€ *
2 viikon rajaton tutustumiskortti (voim. 2 viikkoa) 35 €
5krt kortti (voim. 2kk) 65 € / 55 € *
10x kortti (voim. 3 kk) 120 € / 100 € *
1kk rajaton kortti (voim. 1 kk) 100€ / 90 € *
3kk rajaton kortti (voim. 3 kk) 260€ / 250 € *
5x ja 10x mattojoogakorteilla ilmajoogaan +2€/kerta, rajattomilla ilmajoogaan +5€/kerta
Kortti ILMAJOOGATUNNEILLE Hinta
Kertamaksu 17 € / 15€ *
5krt kortti (voim. 3kk)  75 € / 65 € *
10x kortti (voim. 4 kk) 140 € / 130 € *

* tähdellä merkityt ovat alennushinnat opiskelijoille,eläkeläisille, työttömille ja äitiyslomalaisille. Olet oikeutettu alennukseen todistusta näyttämällä.

Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia. Kortit käyvät Joogahymyn viikkotunneille. Rajattomilla korteilla voi käydä kaikilla viikkotunneilla rajoittamattomasti. Kortin voimassaolo astuu voimaan, kun tulet ensimmäiselle joogatunnille kortilla. Joogakortteihin pidennykset ainoastaan sairaslomatodistusta tai matkalippua vastaan, näiden kestäessä yli 7 vuorokautta. Mikäli joogakortin käyttöaika on mennyt umpeen niin voit käyttää kortin loppuun 3 euron lisämaksulla per kerta.

Joogahymyn studiolla viikkotunteihin osallistujat  harjoittelevat omalla vastuulla ja omaa kehoa kuunnellen. Omasta tai/ja lapsesi vakuutuksista voit tarkistaa onko vapaa-ajan vakuutuksesi voimassa.

Avaa verkkokauppa
Osta korttisi verkkokaupasta