Loading...
Joogahymyn opettajat 2019-07-26T21:20:34+00:00

Jooga- ja pilatesopettajat

SIRPA RIEKKOLA

Joogaopettaja, äänimaljahoitaja ja  Reikihoitaja sekä Joogahymyn perustaja.

Omalla kohdallani jooga on antanut minulle paljon!
Joogan avulla löysin lisää tasapainoa ja rauhallisuutta elämääni. Aika pian joogan aloittamisen jälkeen huomasin, kuinka joogan vaikutukset alkoivat tuntua ja näkyä myös joogamaton ja joogatuntien ulkopuolella ja joogan vaikutukset heijastuivat kaikkeen tekemiseen. Opin kuuntelemaan itseäni ja hyväksymään itseni, luotin omiin valintoihin tukevammin enkä tarvinnut enää muilta vahvistuksia. Joogan avulla löysin ihanan pehmeän tien, jota kulkea, oppien kuitenkin koko ajan lisää elämän ihanuuksista.
Silloin, kun en ole joogamatolla, minut löytää metsästä. Pidän kovasti luonnossa liikkumisesta, sellaisista rauhallisista nautiskelukävelylenkeistä ja eväiden syömisestä metsässä mättään päällä.

Opettamani joogalajit ovat Vinyasa Flow, Yin, Astanga ja Yin & Yang. Oman joogaopettajakoulutukseni olen käynyt Villa Mandalassa vuonna 2014-2015 Mia Jokinivan opissa. Olen myös äänimaljahoita ja reikihoitaja.

Oma opetustyylini on lämmin, lempeä ja täsmällinen. Pyrin huomioimaan jokaisen ainutlaatuisen kokonaisuuden ja tuomaan tunneillani kaikille jotakin. Jooga on parhaimmillaan keskittymistä läsnä olevaan hetkeen, joogaharjoituksen säätelemistä ja muuttamista tilanteeseen sopivaksi. Kehon luonnolliset muutokset muokkaavat myös joogaharjoitusta, se mikä toimi 20 vuotiaana, ei välttämättä toimi yli 40 vuotiaana. Mottoni onkin: Jokaisessa hetkessä löytyy totuus ja tasapaino, henkisesti ja fyysisesti.

Nähdään <3

REIJA LAITINEN

Liikunnanohjaaja, PilatesHealth-ohjaaja, FISAF Personal trainer ja äitiysliikunnanohjaaja
Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 10 vuotta. Minulle syntyi poika vuonna 2016 jonka jälkeen aloin pohtimaan naisen kehoa raskausaikana ja synnytyksen jälkeen. Pian tämän pohdinnan jälkeen olinkin jo kouluttautumassa äitiysliikunnan ohjaajaksi ja opiskelemassa lantionpohjan toimintahäiriöiden ennalta ehkäisyä ja hoitoa sekä vatsalihaserkauman kuntouttamista. PilatesHealth ohjaajaksi valmistuin tammikuussa 2019.
Tiedän että työ jota tällä hetkellä teen on arvokasta ja tärkeää.
Pilates on antanut minulle todella paljon ja uskallan väittää että pilates antaisi meille jokaiselle jotakin. Oman kehon tuntemus ja liikuttaminen on täysin muuttunut. Voimantuotto on lisääntynyt huomattavasti ja mikä parhainta olen saanut kivuttoman kehon.
”10 kerran jälkeen tunnet eron 20 kerran jälkeen huomaat eron 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho” – Joseph Pilates
Ohjaajana olen selkeä ja turvallinen. Pyrin antamaan jokaiselle jotakin tunnin aikana. Jokaisen keho on yksilöllinen ja tämä tekee minun työstäni mielekkään ja jokainen asiakas opettaa myös minua. Nähdään pilates tunneilla 🙂