Jäykkä kuin rautakanki?

JÄYKKÄ KUIN RAUTAKANKI??

Joogaa jäykille – avoin ryhmätunti (matala kynnys joogaamiseen).

Haluaisit aloittaa kehosi kanssa työskentelyn, kehon jäykkyys ongelma, mutta et tiedä mitä tehdä?

Joogahymyllä alkaa viikkotuntina rauhallinen johdatus joogaamisen pariin. Tällä tiistain klo 16.15 – 17.15 viikkotunnilla (alkaa 22.10), tavoite on pidentää lihaksia, tuoda näin kehoon tilaa ja parempi olo. Pidemmällä tähtäimellä tämä antaa osallistujalle työkaluja oman kehonkuvan muokkaamiseen ja sitä kautta mahdollisuuksia hallita omaa hyvinvointia. Rakennetaan voimaa sellaisille kehon alueille, missä sitä tarvitaan tasapainon saavuttamiseksi, ja otetaan käyttöön hengitysharjoituksia ja meditaatiotekniikoita hermoston rauhoittamiseksi.

Tunti on nimenomaan suunniteltu jäykille ja voit tulla mukaan erityisesti silloin, vaikka et olisi koskaan harrastanut mitään. Mukaan ovat tervetulleita sekä miehet että naiset, yhdistävä tekijä on kehon kankeus. Lattialta nousun ja lattialle menemisen täytyisi kuitenkin tapahtua ominavuin.

Tämän viikkotunnin aikana käytävien joogatekniikoiden avulla saat eväät joustavuuden ylläpitämiseksi, ja kehon joustavuudesta on apua vammojen ehkäisemisessä ja estämisessä.
Ideana luoda sellainen kannustava ilmapiiri, jossa ei tarvitse hävetä omaa jäykkyyttään tai sitä että ei ole koskaan rutinoitunut oman kuntohuollon ylläpitämiseen. Riittää, että tuot mukanasi avoimen mielen ja olet valmis haastamaan itseäsi sopivan verran itsesi tähden.

Nyt voi sinäkin ottaa joogan mukaan kunto-ohjelmistoosi, lisätä joogan avulla liikkuvuutta ja hyvinvointia kehossa.

Jos tuntuu, että nyt loppuu omat selitykset, mars mars varaamaan samantien paikkasi tunnille!!

Tuntimaksu normaalin hinnaston mukaisesti.
Tunnin ohjaa joogaopettaja ja rentoutusvalmentaja Pekko Vuorela.

Levitähän viestiä eteenpäin kaikille rautakangille ❤️

Ilmoittaudu tunnille Joogahymyn ajanvarausjärjestelmästä 🙂

Nähdään matolla !

 

 

2019-10-21T11:47:40+00:00