Keskiviikkoisin uusi tunti – Syvärentouttava AromaYin

Joogahymyllä on kesäkeskiviikkoisin pyörinyt Syvärentouttava AromaYin -tunti klo 19.30-20.45. Tämä uutuustunti onkin saanut paljon positiivista palautetta. Ja ihmekös tuo – täysin luonnonmukaiset, puhtaat kasveista uutetut eteeriset öljyt yhdessä yinjoogan syvärentouttavien vaikutuksien kanssa takaa kyllä hyvät yöunet ja rennomman mielen. Keho saa rauhoittavan harjoituksen yinasanoiden avulla samalla, kun eteeristen öljyjen tuoksu leijailee salissa asanoiden ympärillä.

Erilaiset tuoksuyhdistelmät antavat tunneille omanlaisen säväyksen, joskus joogaamme meditatiivisessa tuoksussa, joskus tuoksu vie metsään tai valmistaa sinut hyville yöunille tai kirkastaa päivän jälkeen mielesi.

 

Tämä tunti on kesäaikaan elokuun puoleen väliin asti Riina Tervaojan opettamana.

Iloisena voimme kuitenkin ilmoittaa jo AromaYin faneille, että tämä tunti jatkuu myös syksyllä elokuun puolestä välin torstai-illoissa klo 19.00-20.15 Eeva-Maria Pasosen opettamana.

 

Tule testaamaan tämäkin tunti ja nauttimaan hyvistä lepppoisista fiiliksistä Joogahymyllä <3

 

 

 

2019-06-30T10:58:08+00:00