Äidille hyvinvointia

Muistathan hankkia ajoissa Äitienpäivän muistamiset. Tässä pieni lahjavinkki:

Joogahymyn lahjakortti on lahja, jota äiti kantaa mukanaan pitkään hyvänä olona ja rentoutena. Lahjakortin voi käyttää esimerkiksi sarjakortteihin, joita Joogahymyltä löytyy monenlaisia. Joogahymy tarjoaa Vinyasa Flow:ta, Astangaa, Lempeää joogaa, Yin-joogaa, Yin & Yang joogaa, pilatesta ja rentoutustunteja. Lisäksi äänimaljarentoutukset ja gongrentoutukset.

Äidin oma pieni hetki arjen keskellä antaa paljon ja taas arkikin tuntuu rennommalta perheen sisällä asti. Joogalla on monia monia fyysisiä vaikutuksia, mutta se vaikuttaa myös tasapainottavasti mieleen, avaa sydäntä ja antaa syvemmän yhteyden itseen.

Voit hankki lahjakortin Joogahymyn Studiolta. Mikäli et pääse tuntien mukaisesti paikalle niin soita 0456301808 ja sovitaan aika 🙂

 

Mukavaa loppukevättä, terkuin Sirpa <3

 

 

 

2019-05-30T14:13:46+00:00