Pidä huolta itsestäsi myös kesällä !

Kesä saapuu piakkoin, jeeee!

Kesä on vapauden aikaa. Luonto kutsuu, erilaiset tapahtumat, mökkeily ym kutsuvat ihmisiä enemmän, ja energiaakin on enemmän kuin pimeinä vuodenaikoina.

Joogahymy haluaa tarjota jooga- ja pilatestunteja läpi kesän, jotta pystyisit pitämään huolta itsestäsi myös koko kesän ajan. Joogan ja pilateksen hyvää tekevät vaikutukset perustuvat niiden säännöllisyyteen. Syksyn tullessa keho ja mieli tuntuu kankealta ja on vaikea palata taas arkirytmiin.

 

Joogahymyn RAJATON KESÄKORTTI joogan ja pilateksen viikkotunneille on nyt myynnissä! Tällä rajattomalla kortilla joogailet superedullisesti koko kesän (3kk) 1.6-31.8.19 hinta vain 170€ ! Tämä kortti käy myös puistojoogaan. Tämän kortin voit hankkia verkkokaupasta tai sitten paikan päältä 🙂

 

Pieniä aikataulumuutoksia tulee, mutta tuntimäärä pysyy samana. Saamme myös toisen pilatestunnin ja tutut suositut Vinyasa Flow pohjaiset tunnit  ja Yin jooga pysyy myöskin. Lukkariin tulee keskiviikkoisin syvärentouttava Aroma Yin!

Pysy kuulolla kesälukkarista ja aikataulut näkyykin ajanvarausjärjestelmässä aina 4 viikkoa eteenpäin.

 

Nähdään matolla, tervetuloa uudet sekä jo käyneet joogaajat !

 

 

 

2019-04-23T13:28:06+00:00