Joogan alkeiskurssi alkaa taas !

Moikka!

Joogan alkeiskurssi alkaa taas maaliskuun lopussa, 29.3.19. Kurssi on neljän kerran tiivis paketti, josta hyötyvät monet. Tässä pieni info mitä mm. kurssi pitää sisällään. Tapahtuman löydät ”tapahtumat” valikosta täältä Joogahymyn sivuilta.

 

Joogan alkeiskurssilla käymme asanoiden turvallisia linjauksia läpi, jotta meillä olisi mukavampi tehdä harjoitusta. Harjoitus tuntuu huomattavasti helpommalta, kun löydämme kehoa palvelevan tavan tehdä asanoita. Lihastuki on tärkeimpiä juttuja asanoissa ja näitä lihastukia haeskelemme kurssilla oikein ajan kanssa.

Kurssilla käymme kattavasti läpi perusasanoita ja tietenkin myös hengitystekniikkaa.

Kuvassa näkyvää cobra asana toistuu melkeinpä jokaisella tunnilla ja sitä käymmekin läpi jo ensimmäisellä kurssikerralla 👌🏻👌🏻👌🏻

Ilmoittauduhan mukaan niin saat harjoituksestasi enemmän irti eikä harjoituksesi ota enää nivelten päälle 👍🏻👍🏻

 

2019-04-23T10:20:02+00:00