Uusi lukkari 2019

 

Moikka!

 

Mukavaa alkuvuotta kaikille ūüôā Osan kanssa olemme jo n√§hneetkin joogatunneilla t√§m√§n vuoden puolella. Jos et viel√§ ole p√§√§ssyt Joogahymylle asti niin ehk√§ nyt alkuvuodesta olisi aika vihdoin aloittaa kenties uusi harrastus tai tauon j√§lkeen astua taas matolle.

 

Tunnit on nähtävissä tässä yllä olevassa kuvassa sekä tietenkin myös ajanvarausjärjestelmässä. Paperisia versioita saa studiolta. Kannattaa kuitenkin aina vilkaista tarkasti tunnit ja tuntien ajat samalla, kun varailee itselleen tunteja ajanvarausjärjestelmästä. Pienet muutokset mahdollisia esimerkiksi workshoppien vuoksi.

 

Joogaa on saatavilla jokaiseen makuun meillä Joogahymyllä. Viikkotuntien lisäksi tarjolla erilaisia workshoppeja keväällä, nämä kaikki näet täältä Joogahymyn nettisivuilta.

 

Toivottavasti näemme kevään mittaan <3

 

Halauksin Sirpa

2019-03-14T15:02:17+00:00