2 viikon rajaton tutustumiskortti ensikertalaisille

 

Oletko pitkään miettinyt astumista joogamatolle ja joogatunneille, vielä sitä et kuitenkaan ole toteuttanut? Ehkä mieli on pitkään kaivannut jotakin uutta, josta saisi enemmän sisältöä elämään? Tuntuuko kehosi kireältä, sieltä täältä kolottaa eikä hengityskään oikein toimi ja stressiäkin pukkaa?

Nyt olisi todellakin aika astua joogamatolle ja startata uusi vuosi joogaamalla, meillä saa myös pilatesta! Saattaa elämä muuttua 😉

**Kaikki uudet kävijät ovat oikeutettuja saamaan 2 viikon RAJATTOMAN TUTUSMISKORTIN hintaan 35€! Tällä kortilla pystyt testailemaan kahden viikon ajan vaikka kaikkia viikkotunteja.

Tämän kortin voit hankkia paikan päältä tai Joogahymyn verkkokaupasta holvista  http://www.joogahymy.fi

Meille Joogahymylle olet aina tervetullut sinuna itsenäsi, sinä saat olla myös kankea rautakanki! Tule nauttimaan rennoista joogatunneista, joita löytyy monia erilaisia. Annamme ammattitaitoista opetusta, kunnioittaen jokaisen ihmisen ainutlaatuista kehoa. Voit aina kysyä myös etukäteen tuntien soveltuvuuden sinulle itselle vaikkapa laittamalla sähköpostia sirpa.riekkola@gmail.com.

Joogahymy on saanut hurjasti positiivista palautetta studiolla olevasta ihanasta energiasta, lempeydestä, opettajista, joogatuntien rakenteista, viikkoaikatauluista, tapahtumista ja ulkopuolisien opettajien workshopeista. Astu Joogahymylle sisään ja voi hyvin <3

2019-01-10T15:27:52+00:00