Viikkoaikataulu syksy 2018

Aurinkoista syyskuuta!

 

Tässä koko syksyn aikataulu vielä tällaisena versiona. Muista kuitenkin tarkistaa tuntien ajankohdat samalla, kun varailet paikkasi ajanvarausjärjestelmästä.

Näitä aikatauluja saat myös studiolta mukaasi.

 

Huomioi, että tiistain iltatunnit ovat lämpötunteja. Salissa on kevyt lisälämpö, varsinkin kylmien ilmojen tullessa tuntuu aivan ihanalta astua saliin ja rauhoittua yinjoogassa ja yin&yangissa mukavassa lämmössä. Raskaana oleville lämpöä ei suositella. Tule testaamaan lämpötunnit <3

 

Joogahymyllä saat kokonaisvaltaisen kehon-, mielen- ja sydämenhuollon ammattitaitoisella sydämellä tehdyllä opetuksella, vaikka viikon jokaisena päivänä.

Joogaopettajina toimivat SirpaRiekkola, Sara Vuorela ja Pekko Vuorela. Pilatesopettajana toimii Reija Laitinen. Olet tervetullut aina ja juuri omana itsenäsi!

 

Anna itsellesi lupa nauttia, uskalla luopua rutiineista,herkistä itsesi sydämen taajuudelle, luovu kaikenlaisesta suorittamisesta, joka pyrkii johonkin haluttuun lopputulokseen, salli itsellesi olla epätäydellinen, vain ole <3  Jooga on työväline kaikkiin näihin.

 

Toivottavasti näemme joogamatolla Nokian keskustassa sympaattisella Joogahymyn studiolla <3

 

Aurinkoa

<3 lla Sirpa, Pekko, Sara ja Reija

 

 

 

2018-09-15T20:04:53+00:00