Joogahymy saa uusia joogaopettajia VOL 2 !

JOOGAOPETTAJAESITTELY:

Ilo saada miesjoogaopettajavahvistus Joogahymylle, Pekko Vuorela.
Pekon tunneilla ei tarvitse painaa suu irvessä ollenkaan (niinkuin ei meidän kenenkään tunnilla,heh). Pääset tutustumaan Pekkoon Vinyasa Flow tunneilla, alkuun ainakin lauantaisin klo 10. Tulehan mukaan nauttimaan joogan iloista Pekon kanssa <3 Lue alta Pekon tervehdys! Tervehdys kaikille joogaajille! Joskus vuosia sitten en ylettänyt ottamaan omista varpaistani kiinni ja joogan harrastamisen myötä pystyn siihen helpommin tänä päivänä. Keho vahvistuu ja elinvoimaisuuden lisääntyminen ovat eräitä niitä joogan kokonaisvaltaisia piirteitä joista joogan harrastajien sukulaiset tai läheiset ensimmäisenä ihmetellen huomauttelevat. Jooga on auttanut omalla polullani saapumaan enemmän tasapainoon itseni ja yleensä koko elämäni kanssa. Näitä periaatteita haluan myös tuoda esille joogaopetuksessani. Joogatunneille saa tulla täysin omana itsenään, oppiminen sallivassa ympäristössä on kivaa ja annetaan yhdessä tekemisen voiman tukea omaa kehitystä joogapoluillamme. Nähdään, terkuin Pekko

2018-06-10T21:13:21+00:00