Joogahymy saa uusia joogaopettajia!

Joogahymy saa uusia joogaopettajia 🙂

TĂ€ssĂ€ ensimmĂ€inen, tervetuloa ihana Sara. Kokemuksesta tiedĂ€n, ettĂ€ Sara pitÀÀ jokaista joogaajaa tunnilla kuin kukkaa kĂ€mmenellĂ€ ❀ Lue lisÀÀ alta ja tervetuloa Saran tunnille 7.6 alkaen đŸ™đŸœ

********************************

Terve! Olen Sara Vuorela ja valmistuin RYT200-joogaopettajaksi Villa Mandalan joogaopettajakoulutuksesta toukokuussa 2018. Inspiroivina opettajina koulutuksessa toimivat Mia Jokiniva, Hanna Manninen ja Katja KerÀnen.

Joogan aloitin astangan alkeiskurssilla Pauli Nevalaisen opetuksessa vuonna 2009. Ohjasin astangan ns. perus- ja jatkotason tunteja Astangajoogashala Pranalla Tampereen PyynikillÀ vuosina 2012 ja 2013.

Astangan lisĂ€ksi olen viime vuosina löytĂ€nyt iloa, voimaa ja mielenrauhaa erityisesti flow-tyyppisistĂ€ harjoituksista. Flow’ta ohjaan itsekin Joogahymyn studiolla. NĂ€hdÀÀn studiolla! 😉

2018-05-30T21:52:21+00:00